Coachning i Linköping

Hej och hallå, alla mina trevliga läsare. Idag har jag riktigt spännande nyheter att berätta för er! Jag har nämligen gått på coachning i Linköping. Det här var något som jag hade funderat på rätt så länge, för jag hade lite svårt att sätta upp tydliga mål för mig själv, och vad det var jag ville göra här i livet. Skulle jag stanna kvar inom det yrke jag hade, eller utbilda mig inom något helt annat? Jag gick till ett företag som heter Kodjo Coaching och fick professionell hjälp till att finna ut den fortsatta riktningen i mitt liv.  

 

Det här med att få coachning det vet jag nu, att många människor skulle må bra av att gå på, så därför skulle jag vilja berätta om det här företaget och de möjligheter som står till buds. Kanske är ni som jag, och går och funderar på det här, men aldrig riktigt kommer till skott? Jag vill ge er ett råd bara, och det är att ta ett beslut! Tänk inte så mycket, utan bara bestäm er, att nu så börjar ni med det här, punkt slut! Det går till och med alldeles utmärkt att få coachning även på distans. Med dagens teknologiska utveckling behöver ni inte resa till själva mottagningen om ni inte kan. Det går att via Skype, till exempel, deltaga i coachningen i realtid, vilket jag tycker är en helt suverän möjlighet för alla dem som befinner sig en bit bort. Känner ni att ni har fastnat här i livet, och behöver hjälp med att ta er vidare, får jag verkligen rekommendera er att gå på denna coachning i Linköping, eller på distans, på det här företaget som heter Kodjo Coachning. Själv har jag fyllt 45, det är faktiskt aldrig försent att ta tag i livets olika gåtor!